239A1487 copy

Cum să NU te mai lupți cu anxietatea  🙏

De la frică la IUBIRE  🫶

Curs online Înregistrat

Un singur sentiment de teama va da, efectiv, naștere la milioane de alte gânduri. Gândurile acestea instigatoare de teamă nu au sfârșit, fiindcă provin din însuși câmpul de energie al fricii, care generează o succesiune infinită de gânduri.

Care este primul instinct de supraviețuire? de a scăpa de această frică. De ce? Pentru că această frică se manifestă în corp: o contracție ușoară a mușchilor stomacului, o senzație de greață, tremurături ale brațelor și picioarelor sau o uscăciune a gurii, unele persoane au crampe intestinale sau dificultăți de respirație.

Încercând să scapi de ea,încercând să o alungi din câmpul conștiinței tale, s-a modificat ceva?

Bineînțeles că nu, pentru că ea a venit cu un mesaj pentru tine. Mai mult decât atât, se manifestă cu o mai mare intensitate în viața ta, de-a lungul timpului, energia corespunzătoare aceste temeri se acumulează.

În practica mea ca și terapeut dar și în lucru cu propriile frici,
am constatat că următoarele tipuri de abordări nu funcționează dacă vrei să te eliberezi de panică/anxietate:

Acest Mini-Curs este susținut de:
Ioana Șerban

Calatoria mea a pornit in urma cu mai multi ani, cand in urma unui divort, impreuna cu doi copii a trebuit sa-mi rescriu paginile in povestea vietii mele. 

Din acel moment simțind și eu la rândul meu anxietatea și o depresie foarte profundă, am luat decizia că este momentul cu adevărat să fac schimbări în viața mea. Iar cele ce au urmat, trebuie să menționez că mi-au schimbat viața la 180 de grade în toate aspectele.

Astfel, mi-am regăsit propriul scop și misiune, și din propria-mi Renaștere, am ales să sprijin și să ghidez și alți oameni pentru a nu mai fi victimă în propria lor viață, pentru a face cunoștință cu Sinele lor.

Am urmat mai multe formări în acest sens atât pentru Europa cât și America:
Certificare în Hipnoză și Hipnoterapie ( pentru dezvoltare personală; medicală; spirituală )
Certificare de practicant Meditație Ghidată
Certificare în terapie de Regresie în Vieți Anterioare
Certificare în terapiade Regresie în Viața Dincolo de Vieți

Facilitator de Constelații Sistemice și Familale
Facilitator ThetaHealing ( Bază; Avansat; Digdepeer; Tu și Relația ta de Cuplu )
Curs Consilier pentru Dezvoltare Personală
Curs Formator

Ce iți propun eu? Vino să lucrezi conștient cu tine însuți pentru a-ți reconfigura perspectiva asupra fricii într-un mod care îți vă permite să îți păstrezi echilibrul și să-ți accesezi puterea interioară chiar și când Viața te expune la situații dureroase ori amenințătoare.

Totul, cu blândețe, cu acceptare necondiționată și în ritmul tău personal.

La final te vei regăși mai relaxat, mai stăpân pe tine, mai puternic, mai conectat la sufletul tău, capabil să rămâi în centrul liniștit al oricărei furtuni ce ți-ar mai putea traversa viața de acum încolo.

×
×

Cart