Ce este Hipnoza Regresiva?

Înainte de reîncarnare, noi ne creăm propria viață pe baza unor obiective pe care dorim să le atingem, sau scenarii pe care dorim să le trăim în anumiți parametrii. Dacă dorim, putem face diverse înțelegeri cu anumite suflete și cu ghizii noștri spirituali. Ne creăm un plan de viață care include o infinitate de variabile ( acesta ar fi destinul )

Deoarece avem și liber arbitru, depinde de noi ce conotație le dăm și cum mergem pe drumul vieții; ca victime sau ca niște creatori ai vieții noastre, bucurandu-ne de darurile existenței și învățând din fiecare situație.

Depinde de noi să realizăm faptul că noi înșine suntem creatorii acestor situații de viață și că, cu cât suntem mai conectați cu adevărata noastră natură, cu atât activăm versiuni mai frumoase ale vieții.

Liber arbitru, înseamnă că poți face experimente cu diferite energii și poți simți un spectru larg de senzații, de la extaz la teroare.

Regresia hipnotică a devenit populară pe măsură ce psihologia a început să îmbrățișeze convingerea că trecutul e principala cauză a tulburărilor din viața oamenilor.

In procesul de Regresie ne folosim de fizica cuantica si de ceea ce probabil multi dintre voi ati auzit, si anume ca timpul este circular. Timpul linear exista doar aici in lumea fizica ( insa nu voi dezvolta acum acest subiect).

Regresia poate fi:

  • De varsta  ( viata curenta sau intrauterina )– mergand si accesand o anumita perioada din viata noastra actuala ( un eveniment/moment placut sau mai putin placut)
  • In vieti anterioare – pentru a descoperi experiente nevindecate din vietile trecute cu scopul de a rezolva provocarile din viata actuala. Practic ajungem la identificarea radacinilor problemelor ce se reflecta in viata actuala chiar si cele de sanatate.

Identificam cauza prin accesarea acelor evenimente si inlaturam sentimentele negative asociate cu acestea ( schimbam perceptia – re-etichetam situatia respectiva intr-un mod pozitiv – extragem lectiile pe care le-am avut de invatat din acel eveniment )

Pot fi accesate si vieti frumoase, tocmai cu scopul de a invata acele sentimente pozitive si de a le perpetua in viata actuala. Sentimente care posibil pana acum sa nu le fi simtit, sa ni le reamintim si sa le dam viata din nou sau chiar abilitati, talente pe care le avem ca si constiinta – le-am dobandit in alte vieti, ne apartin.

  • Regresia in Viata dintre Vieti – ceea ce se intampla cu sufletul dupa ce se desprinde de corpul fizic –sufletul ajuns in Lumina – Arborele Vietii – Sursa Vietii  ( relatarile Dr Elena Gabor in cartea sa Acasa la Arborele vietii; Dr Brian Weiss – Multe vieti,Multi Maestri ;Michael Newton – Calatoria Sufletelor )
Terapia prin regresie in vieti anterioare ( paralele ) se bazeaza pe conceptul ca sufletul/constiinta supraviețuiește mortii fizice si ca procesul de evolutie al acestuia se desfasoara pe parcursul mai multor vieti, iar experientele pe care le avem in vietile respective se influenteaza una pe cealalta.

Este o abordare care utilizeaza legatura cu diferitele niveluri superioare de constiinta prin intermediul hipnozei, pentru a descoperi experientele nevindecate din vietile trecute in scopul de a rezolva si a intelege provocarile, traumele, temerile comportamentele din viata actuala.

De asemenea implica si faptul ca abilitatile, talentele si aptitudinile tale actuale au fost dobandite pe parcursul mai multor vieti.
Este un proces care ofera o perspectiva mult mai ampla asupra vietii.Te ajuta sa te concentrezi asupra lucrurilor care conteaza cu adevarat in viata si iti redirectioneaza gandirea catre pozitivitate, iubire neconditinata, curaj, iertare, bunatate, compasiune.

Ajuta foarte mult la constientizarea de sine, la cresterea spirituala ajutandu-te sa-ti gasesti echilibrul intre aspectul fizic si non-fizic al fiintei tale.

Regresia in vieti anterioare ( paralele ) ajuta la identificarea cauzelor initiale, radacinile cauzale ale problemelor de viata sau de sanatate pe care le intampini in viata actuala si ajuta la rezolvarea lor prin schimbarea perceptiei asupra traumelor initiale.

Traumele apar atunci cand o parte din noi ramane blocata/inghetata la momentul la care a avut loc evenimentul/situatia pe care am etichetat-o ca fiind negativa, rezultand astfel teama/frica cu care ei au ales sa traiasca si practic se hraneste cu energia sufletului tau. De asemenea sunt foarte importante si gândurile si emotiile pe care le aveai in momentul in care sufletul tau a ales sa plece din existenta respectiva, pentru ca exact acelea sunt lectii pe care le va alege sa le experimenteze intr-o alta existenta.

Prin acest proces de regresie ai ocazia sa te confrunti cu temerile tale, sa intelegi cum a aparut trauma , sa privesti situatia dintr-o perspectiva mai inalta/pozitiva, sa te eliberezi de sentimentele si convingerile negative rezultate din acea trauma si sa le inlocuieste cu unele pozitive si benefice pentru tine. Iti schimbi percepția, implicit emotia si astfel iti vei schimba si viitorul. Poti accesa alte posibilitati/variante ale viitorului tau, intr-o energie mult mai inalta vibrational ( pentru ca energia acelei traume a fost transformata in energie pura pozitiva )Am sa dau un scurt exemplu: o persoana care are tendinta sa nutreasca sentimente negative, de ranchiuna, furie, invinovatire, poate accesa o viata in care a facut acelasi lucru, va afla prin accesarea unei vieti din trecut cum de are acele sentimente si ce a determinat acea persoana sa nutreasca acele sentimente negative – poate a fost parasita; poate copii au ales sa nu mai tina legatura cu ea. Lectia pentru aceasta persoana in acest caz este ca nu trebuie sa mai repete tiparul din trecut, sa nu mearga pe aceeasi cale, deoarece poate ajunge in aceeasi situatie.

Prin hipnoza regresiva deschidem o usa catre mintea subconstienta ( denumita ca fiind mintea sufletului ) si putem ajuta la identificarea conflictelor, framantarilor, durerilor ascunse, autosabotajul si conexiunea invizibila dintre evenimente, emotii, actiuni si tipare de comportament.

Aceasta hipnoza regresiva poate fi atat in vieti anterioare, regresie de varsta ( in viata actuala ) cat si regresia in viata dintre vieti – iar pentru o intelegere si mai ampla, recomand cartea “Acasa la Arborele Vietii” de Dr. Elena Gabor.

De altfel, pun mare accent pe visele noastre pentru ca acestea nu sunt doar simple vise, si pe langa ceea ce stiinta ne-a explicat ca se intampla pe timpul noptii – iata ca, daca avem acele vise repetitive/recurente pot fi o reflexie a unor experinte din vieti anterioare, cat si acele deja-vu-uri. 

Ceea ce se intampla cu sufletul pe timpul noptii, am explicat si intr-un video pe canalul meu de Youtube Ce se întâmpla cu sufletul pe timpul nopții? #suflet #hipnoza #regresii #spiritualitate

Important – In timpul regresiei intr-o viata anterioara, ambele niveluri de constientizare sunt active – mintea constienta fiind ca un observator al experientei din trecut ( lasand si acceptand ceea ce subconstientul ii transmite, fara a analiza, critica, fara a lua nimic de la sine inteles ), fiind capabila sa compare acea experienta cu viata actuala. Claritatea si multitudinea detaliilor depind de cat de profund se conecteaza clientul cu viata anterioara si cat de mult isi inhiba aspectul critic al mintii constiente. 

Modul in care percepem este o combinatie intre a vedea, a simti, a auzi sau pur si simplu a sti ce se intampla, este necesar sa crezi in proces, in ceea ce constiinta ta vrea sa iti transmita.

Pentru a invata cum sa te detasezi tot mai mult de mintea ta constienta, a-ti invata creierul cu ceea ce este meditatia, sa-ti dezvolti imaginatia cat si o curatare la nivel energetic, recomand sa asculti aceasta meditatie pentru Eliberarea stresului cat si Imbunatatirea Somnului . Eliberarea stresului si imbunatatirea somnului

Cum se desfasoara o sesiune de regresie in vieti anterioare?

  • Inainte de toate, vom stabili scopul/intentia pentru care tu dorești sa accesezi o viata anterioara/paralela.
  •  Apoi, va avea loc consilierea prehipnotica si explicatii privind procesul de regresie in vieti anterioare.
  • Exercitiu inainte pentru a inteleage si a practica cum te percepi in starea de hipnoza.
  • Ca apoi, incepem ghidarea ta de catre mine, cu ajutorul hipnozei prin relaxarea corpului si a minții ( folosind lumina pentru protectie ), pana in momentul in care accesezi o viata/vieti anterioare.