Maraton Gratuit - Celebrând Femeia - 9 Zile

Sufletul tău vede, simte, iubește și tocmai de aceea se afla aici. Vrea să EVOLUEZE! Vrea să se ridice deasupra limitărilor.

Maratonul este Gratuit dar este nevoie să te înscrii în grupul de whatsapp

Cel mai bun mod de a învăța să te iubești pe tine este…făcând-o.

Este posibil să nu fi găsit cheia către IUBIREA de sine până acum, deoarece, nu ai avut pașii concreți pentru a putea face asta.

Vei avea ocazia să lucrezi alături de mine, să-ți arat acești paști către Iubirea de Sine, și să te susțin în această călătorie, pe tot parcursul acestor zile, în mod Gratuit.

Acest webinar este susținut de:
Ioana Șerban - Hipnoterapeut, Facilitator de Constelații Sistemice Familiale

Călătoria mea cu adevărat în aceasta viață, a început în urmă cu mai mulți ani, când în urma unui divorț, împreună cu doi copii a trebuit să-mi rescriu paginile în cartea vieții mele.

Cunoscându-mă, am înțeles că vedeam realitatea cu ochii altor oameni și că trăiam și repetam tipare de care nici nu aveam gabar până la acel moment.

Am înțeles că sunt conectată cu strămoșii mei, cu tot ceea ce există în acest vast Univers însă, nu sunt condamnată la a repeta mereu aceleași circumstanțe de viață și nu-mi pot lăsa viața pe seama unui trecut trăit de altcineva. Sufletul meu vede, simte, iubește altfel și tocmai de aceea se află aici. Eu sunt un suflet. Eu am propriile alegeri. Am drumul meu. Fiecare suflet este aici pentru el și apoi pentru tot ce a fost în trecut și ce va urma.

Conștientizarea și conectarea sufletului tău la ADEVĂRUL tău , la adevăratul tău EU îți oferă ceea ce se numește – trezire.

Acest proces îți poate lua ani sau nu, pentru mine a fost un proces greoi, dureros , însă cu fiecare conștientizare și transformare, sufletul meu strălucește și mai mult.

Maratonul este Gratuit dar este nevoie să te înscrii în grupul de whatsapp​