Telefon:

Bine ai venit pe pagina mea, Suflete Numele meu este Ioana Serban,

Călătoria vieții tale începe abia atunci când devii conștient de faptul că tu ești propriul creator al vieții tale. Când iți adresezi pentru prima data întrebarea: Cine sunt? Când te-ai saturat să alegi suferința în locul bucuriei, când nu mai dorești ca vechile tipare să te conducă din subconștient,în urma experiențelor avute de-alungul călătoriei sufletului tău.

Despre mine

Numele meu este Ioana Adriana Șerban, iar dacă aș spune că sunt pasionată de spiritualitate, simt că este un cuvânt mult prea mic pentru însemnătatea care acesta o are pentru mine.

Încă de foarte mică, mi-am adresat întrebarea: Ce a fost înainte că noi oamenii să fim aici? Ce a fost înainte că acest Univers să fie? înainte că aceste planete să existe? înaintea lui Dumnezeu 🙂 aveam întrebări atât de profunde la care îmi doream să aflu răspunsul.

Călătoria mea cu adevărat în aceasta viață, a început în urmă cu mai mulți ani, când în urma unui divorț, împreună cu doi copii a trebuit să-mi rescriu paginile în cartea vieții mele. Mă trezisem într-o depresie profundă, dar nici măcar nu știam că făcusem cunoștință cu ea, până când am ajuns în cabinetul unui psiholog. Parcă eram într-un coșmar din care voiam să mă trezesc și să revină totul la normal, deși acea “normalitate” nu era chiar realitatea și nici ceea ce-mi doream cu adevărat ( dar era zona de confort, cu ceea ce eram obișnuită și cunoșteam deja )

Cunoscându-mă, am înțeles că vedeam realitatea cu ochii altor oameni și că trăiam și repetam tipare de care nici nu aveam gabar până la acel moment.

Am înțeles că sunt conectată cu strămoșii mei, cu tot ceea ce există în acest vast Univers însă, nu sunt condamnată la a repeta mereu aceleași circumstanțe de viață și nu-mi pot lăsa viața pe seama unui trecut trăit de altcineva. Sufletul meu vede, simte, iubește altfel și tocmai de aceea se află aici. Eu sunt un suflet. Eu am propriile alegeri. Am drumul meu. Fiecare suflet este aici pentru el și apoi pentru tot ce a fost în trecut și ce va urma.

Conștientizarea și conectarea sufletului tău la ADEVĂRUL tău , la adevăratul tău EU îți oferă ceea ce se numește – trezire.

Acest proces îți poate lua ani sau nu, pentru mine a fost un proces greoi, dureros , însă cu fiecare conștientizare și transformare, sufletul meu strălucește și mai mult.

Spiritualitate, pentru mine înseamnă întoarcerea Acasă.

Astfel, am ajuns să fac cunoștință și cu ThetaHealing, Hipnoza, Regresia, cât și Constelațiile Sistemice Familiale, care m-au ajutat în descoperirea, integrarea blocajelor și schimbarea personalității mele și, cel mai important, regăsirea mea.

Apoi, au urmat mai multe formări în acest sens atât pentru Europa cât și America:
Certificare în Hipnoză și Hipnoterapie ( pentru dezvoltare personală; medicală; spirituală )
Certificare de practicant Meditație Ghidată
Certificare în terapie de Regresie în Vieți Anterioare
Certificare în terapia de Regresie în Viața Dincolo de Vieți
Facilitator ThetaHealing ( Bază; Avansat; Digdepeer; Tu și Relația ta de Cuplu )
Curs Consilier pentru Dezvoltare Personală
Curs Formator,
Facilitator de Constelații Sistemice Familiale


mi-am regăsit propriul scop și misiune, și din propria-mi Renaștere, am ales să  sprijin și să ghidez și alti oameni pentru a nu mai fi victimă în propria lor viață, pentru a face cunoștință cu Sinele lor,  pentru a obține sănătate, bunăstare, fericire, liniște și echilibru în viața sa, și a-și scrie propriile pagini în cartea vieții sale.