Din victimă la Creator

Din victimă la Creator…

 În fiecare dimineața, mă dau jos din pat și calc pe o mină. Mina sunt eu. După explozie, petrec tot restul zilei adunandu-mă bucată cu bucată. ( Ray Bradbury )

Alegerea este esențială pentru evoluția ta ca individ. Este nevoie de forța vieții, Conștiința lui Dumnezeu, Energia Divină, Pulsația Cosmică sau cum vrei să o numeșți, că să o transformi în manifestare.

Alegerea este miracolul și binecuvântarea pe care le căutam. Când alegem, devenim creatorul propriului nostru Univers. Faci alegeri în fiecare moment al vieții. Chiar și atunci când crezi că nu alegi, de fapt alegi să nu alegi. A nu alege este o alegere.

Diferența este să începem să facem alegeri conștiente. Ai putea avea tendința să spui chiar acum citind aceste rânduri ” eu fac alegeri”, sunt sigură de asta – cu excepția celor pe care nu le faci. Am să dau un exemplu simplu: Știi că eșți obosit și că ai o stare de iritare, dar în loc să alegi să iei o pauză sau să tragi un pui de somn, să meditezi, să iți schimbi atitudinea sau să faci ceva care să te calmeze, tu continui să te răsteșți la oameni, și să transmiți agitația celor din jur.
Nu ai ales să te simți bine. Avem tendința să spunem tot timpul că suntem blocați însă, doar facem alegeri care nu ne sunt folositoare sau alegem să nu luăm nicio decizie, ceea ce înseamnă să nu alegem. De cele mai multe ori, când stagnam și ne simțim blocați, avem o „criza spirituală”.

Refuzăm să recunoaștem că avem la dispoziție alegeri, poate pentru că nu ne plac alegerile respective, așa că stam pe jos și așteptam să apară cineva să ne ridice ori sperăm la ceva miraculos care să schimbe situația. Nu ești niciodată blocat, atâta timp cât ai de ales.

În fiecare zi, poți să ieși din starea care te-a dărâmat cu o zi în urmă.. În fiecare oră, te poți trezi din starea de inconștiență în care erai cu o ora înainte. În fiecare minut, poți reface ceea ce nu ai făcut „bine” cu un minut în urmă. Alegerea este un exercițiu de la o clipă la alta. Nu te poți schimba cu totul – trebuie să te schimbi într-un singur moment. Dacă poți alege în fiecare moment, nici nu iți vei da seama când ai obținut o serie de momente conștiente, care devin apoi o zi de momente conștiente, apoi un an de momente conștiente, iar apoi vei ajunge acolo unde nu ți-ai imaginat vreodată.

Aplică conștient întrebarea : „De ce nu fac?” în loc de „De ce nu pot să fac?”

Exemplu: De ce nu pot găși partenerul potrivit? la De ce nu găsesc partenerul potrivit?

De ce nu pot să slăbesc? la De ce nu slăbesc?

De ce nu pot să mă vindec? la De ce nu mă vindec?

Folosind ” nu pot” iți ia de fapt puterea și de poziționează în postura victimei, are o vibrație de neajutorare, de neputință și de împotrivire fata de asumarea responsabilității, deodată ce adresezi întrebarea fară aceasta, pune alte energii în mișcare și te ajuta la a ieși din acest rol de victimă a vieții tale.

Când găseșți curajul să te întrebi” De ce nu fac asta? te vei transforma imediat din victimă în cineva care deține controlul. Este una dintre cele mai puternice căi spre transformare. Dacă înțelegi anumite lucruri nu înseamnă că te-ai transformat. Dacă vorbeșți despre lucrurile pe care le-ai înțeles, nu înseamnă că te-ai transformat. Transformarea este la nivel energetic și vibrational.

Iți recomand să scrii o listă cu întrebările tale care încep cu ” De ce nu pot….?” și să le transformi în ” De ce nu fac…?” Rezervă-ți timp să reflectezi asupra fiecăreia în parte și vei vedea că răspunsurile vor veni de la sine.

Suferință noastră vine din cauză că nu vibrăm în acord cu Esență noastră, Sinele Suprem. Nu suntem defecți, blestemați, răi sau ireparabili. Doar că nu vibrăm la frecvența noastră cea mai Înaltă.

Lasă un răspuns