Eliberează-te de frică și descoperă Iubirea de Sine

Dezvoltă-ți tipare noi de gândire pozitivă și încarcă-te cu energie, pentru a-ți schimba viața!

Urmează cei șase pasi pe care ți i-am pregătit în acest mini-curs online Gratuit, și învață Iubirea de Sine, pentru a-ți putea construi Relațiile și Viața mult dorită.

Marketing by

Dăruiește acest mini-curs și prietenilor tăi

Cu ce o să te ajute acest mini-curs, prin e-mail alături de mine?!

Toate evenimentele trecute sunt salvate ca amintiri. Credințele și abilitățile tale morale sunt, de asemenea, stocate în memorie. Toate acestea se află într-o stare „înghețată” la nivel subconștient, ajungând acolo și fiind eliminate la momentul potrivit în modul automat.

Gândurile sunt create pe baza incidentelor și amintirilor trecute, prezicându-le pe cele viitoare în consecință și interpretând situațiile din viața reală. Creierul nostru este că un computer care încearcă să prezică sau să evoce proiecții ale unor posibile evenimente pe baza datelor pe care le-a colectat până acum. Când gândurile sunt de natură negativă (gânduri care provoacă anxietate, stres, vinovăție și așa mai departe), atunci ele creează în tine rezistență la fluxul natural al vieții tale, iar această rezistență o experimentezi că suferință. Gândurile negative vor genera întotdeauna o astfel de rezistență și sunt ca niște blocuri uriașe de piatră aruncate în mijlocul unui râu care curge rapid. Viața este un flux de energie pozitivă pură și, prin urmare, orice gând negativ va fi în opoziție cu acest flux, provocându-ți suferință.

Gândul este o formă de transmitere a energiei, iar prin gândurile noastre influențăm nu doar viața noastră ci și a celor din jurul nostru.

Vestea bună este că atât gândurile cât și emoțiile (că o consecință a schimbării gândurilor) pot fi schimbate

 Imaginea de Sine – Comportamentul nostru este un rezultat direct al persoanei care credem noi că suntem ( conștient sau subconștient ), al imaginei noastre de Sine.

Această imagine de Sine limitată este responsabilă de comportamentul auto-distructiv, de sabotajul inconștient și de semnalele emoționale pe care le emitem.

Despre Ioana Șerban

Călătoria mea către Vindecare a început în urma cu mai mulți ani, când în urma unei dureri – divorțul, am luat hotărârea de a-mi rescrie paginile în povestea vieții mele.

Ajunsesem să fac cunoștință cu depresia, – sentimentul de vinovăție cât și rolul de victimă mă însoțeau în fiecare moment.

Toată această durerea m-a adus Astăzi la cine sunt și ceea ce fac.

 „M-a împins” în a căuta Răspunsuri și Adevăruri, și așa a început ascensiunea Sufletului meu, urmând cursuri pentru Dezvoltare Personală; Formator; facilitator ThetaHealing cât și Hipnoză/Hipnoterapie. 

Schimbarea mea cu adevărat, a venit în momentul în care am descoperit Hipnoza.

De când am înțeles cu adevărat ce înseamnă Hipnoza ( și nu acele mituri legate despre această terapie ), când am simțit puterea acesteia în procesul meu de Vindecare – am hotărât să obțin certificări atât în Europa cât și în America, pentru a înțelege exact de ce funcționează atât de bine această terapie, pentru a putea ghida mai departe suflete care trec cel puțin prin durerea prin care am trecut și eu, dar parcurgând acest drum mult mai lin și mai ușor.

Mi-am regăsit propriul scop și misiune, și din propria-mi Renaștere, am ales să  sprijin și să ghidez și alti oameni pentru a nu mai fi victimă în propria lor viață, pentru a face cunoștință cu Sinele lor,  pentru a obține sănătate, bunăstare, fericire, liniște și echilibru în viață sa, și a-și scrie propriile pagini în cartea vieții sale.

 

La finalul calatoriei:

  • Îmbunătățirea relației cu Sinele tău, va fi cu mult peste așteptările tale – Iar de aici începe totul !
  • Încrederea și curajul dobândit, te va ajuta să te poziționezi în viață ta exact așa cum iți dorești
  • Vei ști CUM să gestionezi fiecare situație mai puțin plăcută, ce va veni în viața ta
  • Vei fi Creatorul vieții tale

Citește povestea mea și urmează pașii pe care i-am făcut și eu pentru a mă reconecta cu Sinele meu. Stă în puterea noastră să ne vindecăm rănile și suferințele. În calitate de Hipnoterapeut, am fost martor la vindecarea multor persoane și stiu că și TU poți să ai parte de același lucru.

Dăruiește acest mini-curs și prietenilor tăi

Marketing by

Testimoniale

×
×

Cart