You are currently viewing Sa te pui pe tine pe primul plan – Tu esti responsabil pentru propria ta viata.
Wellness,yoga, fitness, Meditation and alternative therapy for mental health, Purification of

Sa te pui pe tine pe primul plan – Tu esti responsabil pentru propria ta viata.

Alege sa te iubesti pe Tine insuti pentru ca astfel, iubesti Divinitatea.

Alege sa te iubesti pe Tine insuti pentru ca astfel, iubesti si Divinitatea. Nu este un act de egoism cum multi spun, a avea grija de tine, a te pune pe tine pe primul plan, este in acel sens de a-ti accepta si a avea grija de corpul tau fizic – fiind templul sufletului tau ( sufletul tau fiind extensia divinitatii ), ce program de gandire alegi sa gandesti, energia la care te deschizi, ce sentimente perpetuezi, actiunile pe are le interprinzi pentru ca astfel ajungi sa ii poti ajuta sau nu pe cei din jurul tau. Astfel, ii poti ajuta cu adevarat pe cei din jurul tau sau le poti face chiar mai mult rau. Din acest punct de vedere doar Tu o poti face, daca ajungi sa fii o sursa puternica de Energie Pozitiva vei ajunge ca prin simpla ta prezenta sa-i poti ajuta foarte mult pe ceilalti.

Alege sa te iubesti neconditionat, nu egoic – aceasta iubire neconditionata implica multe aspecte si incepe in primul rand cu acceptarea de Sine – sa te accepti ca fiinta umana,cu corpul tau fizic pe care-l ai, cu lucrurile jenante, micile ciudatenii, acceptand toate laturile de la cele mai putin placute pana la toate calitatile minunate de care esti constienta, acceptand intregul pachet cu iubire neconditionata.

Sa te respecti, sa realizezi cine esti, sa ai recunostinta pentru cine esti, sa stii ceea ce iti face placere sa faci, ceea ce te face fericit, ceea ce iti aduce buna stare, bucurie in suflet si sa faci acele lucruri pe cat de des posibil, sa te asculti, sa ai admiratie fata de tine si nu in ultimul rand sa-ti urmezi ghidajul interior ( intuitia ).

 

Nu-ti lasa sufletul sa devina sclavul ambitiilor tale umane. Descopera-te pe tine, astfel incat telurile tale umane sa coincida cu cele de la nivelul sufletului. Adopta si perpetueaza ganduri pozitive in mod constient ( mintea noastra constienta este din pacate cea mai limitata, cea critica dintre toate aspectele mintii noastre si nu ne nastem cu ea, se formeaza dupa aceea in urma educatiei si informatiilor pe care le primim – nu in aceasta se afla adevarata noastra putere, acolo sunt doar limitarile noastre constiente si tot aici se afla si acel Ego negativ ) nu lasa ca acest ego sa te defineasca, nu lasa gandurile tale sa te poarte pe ce fel de vibratii doresc ele, preia controlul constient pentru ca ai aceasta capacitate, tu NU esti gandurile tale, ele sunt doar unelte de care Tu te folosesti sa le directionezi in sensul dorit de tine!

 

Astfel, vei ajunge sa fii o Sursa de Energie Pozitiva, vibratia ta fiind la un nivel foarte ridicat si exact in acest mod vei atrage in viata ta aceeasi energie la vibratia pe care esti tu la acel moment. Vei accesa astfel, versiunea ta de viata din ce in ce mai ideala. Vei atrage in viata ta exact partenerul care este la aceeasi vibratie cu a ta, prietenii tai – unii se vor retrage, pentru ca nu s-au ridicat vibrational o data cu tine, si astfel facandu-le altora loc care sunt pe aceeasi vibratie ca si tine, materializand tot ceea ce iti doresti – fiind intr-o stare de iubire neconditionata si acceptare fata de tine si inevitabil fata de tot ceea ce te inconjoara.

 

Practic, lasi Energia Pura Divina sa curga prin tine.

 

Lasă un răspuns