You are currently viewing Scopul nostru in aceasta viata
Man walking through the universe

Scopul nostru in aceasta viata

Ca si suflete, am ales sa venim pe aceasta planeta unde suntem conditionati, educati prin frica si subjugati, unde ne este incalcat liberul arbitru iar noi nici macar nu stim ce este acesta si cine suntem in esenta.

Nu ne cunoastem. Multi dintre noi nici nu ne adresam intrebarea: Cine suntem noi dincolo de acest corp fizic? 

Facem greseala sa ne identificam atat de mult cu acest corp fizic, cu casa, masina sau orice alt lucru material, cu credintele / convingerile formate in creierul nostru din momentul in care am venit in aceasta conditie umana, in urma educatiei primite atat de la parintii/ingrijitorii nostri cat si cea din scoli pana  la oamenii ce ne inconjoara.

 Iar toate acestea nu au facut decat sa ne indeparteze de la Esenta noastra, de la cine suntem noi cu adevarat, inainte de a Insufleti acest corp sa nu uitam ca sufletul nostru este acea Esenta, acea parte desprinsa din Divinitate ( Dumnezeu, Creator, Constiinta, fiecare cum doreste sa-l denumeasca ) aceia suntem noi! Suntem extensii ale Divinitatii!!

Lasa acest ego sa se faca si mai mic, si roaga Sinele sa se manifeste pe zi ce trece din ce in ce mai mult. Lasa Esenta ta, cine esti tu cu adevarat sa se manifeste zilnic si astfel vei invata ce este iubirea, compasiunea, pacea, linistea in sufletul si in gandurile tale si nu vei mai simti atata suferinta, durere, depresii si alte boli psihice care sunt in crestere din ce in ce mai mare in timpurile acestea.

Suntem Spirite venite sa experimenteze conditia umana! Am venit in aceasta dualitate, in manifestarea aceasta fizica ( fiind creata tot de catre aceasta Constiinta, Creator sau  Dumnezeu ) avand ca si Scop Comun sau cum se spune in sanscrita, Dharma – Scopul Vietii, sa crestem in energie si a ne ajuta unii pe ceilalti, pentru ca astfel cream noi universuri. Noi suntem Energie si ne hranim cu energie.

Totul este energie, de la obiectele fizice de care ne inconjuram, noi insine, universurile, absolut totul este energie. Adica vibram la un anumit nivel in aceasta constiinta pura, in functie de gandurile noastre, emotiile, actiunile noastre – de aceea este foarte important sa constientizam toate acestea, si sa intelegem ca noi alegem cum sa ne cream aceasta viata, de aceea suntem co-creatori. Suntem creatorii propriei noastre vieti.

Dumnezeu ne-a pus la dispozitie acest univers fizic pentru a veni si a experimenta tot ceea ce inseamna el, pentru a invata lectiile de care noi avem nevoie pentru a creste in energie, asa cum am spus mai sus.

Aceste lectii sunt resimtite la nivel uman, de fapt, prin emotiile noastre, adica sa invatam sa ne depasim ceea ce inseamna vina, ura, frica, furia, supararea, indoiala, gelozia si sa urcam pe acea scala a constiintei pana la speranta, entuziasm, pasiune, fericire cu scopul de a ajunge la Iubirea Neconditionata.

Cu fiecare emotie simtita si depasita, urcam pe aceasta scara, ne ridicam vibrational si ajungem cat mai aproape de Sursa/Dumnezeu/Creator. Este Iubire Neconditionata pentru toti si pentru toate. Dumnezeu nu pedepseste, daca ii cerem sa invatam “rabdarea” el ne va crea acele circumstante din care noi sa invatam rabdarea, asa functioneaza universul.

Nu mai cadeti in mentalitatea egoica de a fi victime in propriile vieti, fiecare dintre noi si-a ales la nivel de suflet, exact lectiile pe care doreste sa le invete in fiecare incarnare, cu acel scop de a putea creste vibrational si mai mult, si mai mult pentru a ne putea uni din nou cu Sursa.

Crede in Tine, esti o fiinta Nelimitata! Trebuie doar sa te intorci in interiorul tau, sa te redescoperi cine esti cu adevarat si sa-ti redobandesti puterea infinita, astfel sa poti ajuta pe semenii tai, iar acestia la randul lor, si astfel ajutam cu totii la cresterea vibratiei a acestei planete si va deveni o lume si un loc in care copii nostri si celelalte generatii viitoare vor avea posibilitatea de a evolua si a trai intr-o lume plina de iubire, pace si bunatate. In care vor intelege cu adevarat ca suntem inseparabili unii de ceilalti si de tot ceea ce ne inconjoara.

Schimbarea nu va avea loc niciodata in ceilalti daca nu incepe cu tine.

Ai un rol foarte mare in aceasta lume, constientizeaza acest lucru si incepe cu iubirea de sine ca apoi sa-i poti invata si pe ceilalti. Contribuie si tu la schimbarea acestei lumi, incepand cu tine.

Asa ca, incepe de Acum sa pui macar un pic de Iubire in fiecare lucru pe care-l faci, alege sa ai doar ganduri pozitive si sa extragi doar ceea ce este pozitiv din orice situatie.

Si nu in ultimul rand, alege sa practici Recunostinta in fiecare moment al vietii tale pe cat de mult posibil. Incepe cate putin si persevereaza, va deveni obicei si astfel vei vedea cum viata ta se va imbunatati pe zi ce trece din ce in ce mai mult, de la cele mai marunte lucruri pana la cele mai marete.

 Stii de ce?! Pentru ca totul este energie, iar daca gandul meu este de a fi Recunoscator/e, este energia care eu o trimit in univers si astfel mi se va intoarce inapoi. Este o lege fundamentala, Karma – Cauza si Efect, fiecare cum doreste sa-i spuna. Alege sa ai doar ganduri pozitive pe cat de mult posibil.

Alege o viata traita in Iubire si Recunostinta!

Lasă un răspuns