cropped shot of hypnotist with pendulum hypnotizing young woman lying on couch
Hipnoza / Hipnoterapia / Regresii

Hipnoza reprezinta un instrument validat stiintific relativ putin inteles de public si de multe ori subestimat. Sunt peste 12000 de studii stiintifice afectuate, inca din anii 1950 care dovedesc beneficiile valoroase ale hipnozei si hipnoterapiei. Este o stare modificata de constiinta, asemanatoare cu relaxarea sau cu starile meditative specifice unor culturi orientale. O persoana care se afla intr-o stare de hipnoza, este constienta, in total control, deci intr-o stare naturala si inofensiva, si poate sa iasa din hipnoza cand doreste.

Zilnic experimentam diferite niveluri de hipnoza: când visam cu ochii deschiși, când meditam, când conducem, înainte de a adormi, chiar și dimineața înaintea stării de veghe etc. Prin intermediul televiziunii se obține cea mai comuna forma de programare hipnotica.

Hipnoza este o metoda excelenta prin care oamenii își pot accesa potențialul interior,pentru a se cunoaste cu adevarat pe Sine și sa obțină transformări pozitive in viața lor! In starea de hipnoza, mintea subconștientă devine receptivă la sugestii, mintea conștientă este intr-o stare mai tăcută de funcționare,devine un observator iar corpul fizic poate fi relaxat.

Regresia ( de varsta, in vieti anterioare cat si in viata dintre vieti), te ajuta pentru a descoperi ( identifica cauza ) radacinile problemelor din viata ta actuala indiferent in ce aspect al vietii tale exista, eliminarea ( schimbarea ) sentimentelor negative asociate cu acele experiente si extragerea lectiilor semnificative, importante, pe care le poti aplica in viata ta actuala.

Constelații Sistemice și Familiale

Constelațiile Sistemice Familiale este o metodă de lucru terapeutic ce ne permite să ajungem în inconștientul nostru foarte profund. Sunt o scurtătură a regresiilor ( îmi place mie să spun, facilitând și sesiuni de regresii ) ce ne permit să aducem în lumina conștiinței noastre acele dinamici ce ne „blochează” să trăim în armonie, echilbru, împlinire, indiferent în ce aspect al vieții am vorbi: familial; relațional; profesional; finanicar; sănătate; timp liber; prieteni; evoluție personală.

Rădăcinile încurcăturilor sistemice pot fi observate și simțite de indivizii dintr-o familie prin semne precum: dificultăți în relație, probleme care sunt recurente de-a lungul generațiilor, dificultăți de a întemeia o famile sau a rămâne însărcinată, anxietate, descurajare, depresie, boli somatice, probleme psihologice și psihiatrice, abuz de alcool/droguri, conflicte cu părinții, frații, copii sau partenerii, confuzie în gestionarea banilor și alte dificultăți.

CLICK PENTRU MAI MULTE DETALII https://terapeutioanaserban.ro/constelatii/

Theta Healing

ThetaHealing este o tehnica de vindecare, un proces de meditatie, care prin intermediul gandirii focalizate catre energia Creatoare a tot ceea ce exista, creeaza vindecari fizice, psihologice cat si spirituale. Este o tehnica certificata international, cu beneficii dovedite clinic in peste 152 de tari din intreaga lume, bazele acesteea fiind pusa in urma cu peste 20 de ani de catre Vianna Stibal.

Theta Spiritual Healing Treatment

Testimoniale - Experiente si trairile oamenilor