WEBINAR Constelații Sistemice Familiale
18 Februarie ora 19:00

Cum te va ajuta participarea la acest Webinar:

Te-ai gândit vreodată că problemele tale financiare, faptul că nu poți avea o relație de cuplu armonioasa sau relațiile disfunctionale cu ceilalți, boala își pot avea cauza în dinamicile ascunse din sistemul nostru familial?

Constelațiile Sistemice Familiale este o metodă de lucru terapeutic ce ne permite să ajungem în inconștientul nostru foarte profund. Sunt o scurtătură a regresiilor ( îmi place mie să spun, practind și regresia ) ce ne permit să aducem în lumina conștiinței noastre acele dinamici ce ne „blochează” să traim in armonie, echilbru, implinire, indiferent în ce aspect al vieții am vorbi: familial; relațional; profesional; finanicar; sănătate; timp liber; prieteni; evoluție personală.

Dacă vrei să aduci mai multă claritate despre:

  • Cum te ajută și cum funcționează Constelațiile Sistemice Familiale
  • Care este legătura ta cu copii nenascuti din sistemul familial
  • Cum poți opri această loialitate inconștientă față de un strămoș
  • Ințelegi importanța strămoșilor tăi
  • Care este legătura dintre strămoșii/părinții tăi și relația de cuplu
  • Ai o înțelegere a cine ești și cu ce bagaj ai venit pe această lume
  • Ce poți face tu ACUM astfel încât aceste traume mostenite să nu se mai perpetueze la generațiile următoare ( copii tai )

                                               și 🎁

Vom face o meditație care te va pune în legătură cu strămoșii tăi și te va ajuta să le oferi un loc în sufletul tău și în familie ( constelație în interior )

Acest webinar este susținut de:
Ioana Serban - Hipnoterapeut ; Facilitator Constelatii Sistemice Familiale

Numele meu este Ioana Șerban, iar călătoria pe care am avut-o până la acest moment în viața mea, cu toate acele lucruri „bune și rele” mi-au călăuzit pașii către această cunoaștere.

Simțind în propria mea viață schimbările și beneficiile acestor metode terapeutice, am luat decizia să învăț și să pot susține pe mai departe acele suflete ce își doresc o transformare reală și de durată în viața lor.

Webinarul este gratuit dar pentru a participa trebuie să te înscrii mai jos.
×
×

Cart