WOMEN DIVINE

Ghidez femeile să se elibereze de trecut, pentru o viață în Iubire și Împlinire

Toți avem un enorm potențial latent, stocat în celulele noastre, o incredibilă forță vitală care poate fi descoperită și cultivată.

A te reconecta la esența ta Divina, a înțelege că ești mai mult decât acest corp fizic, mintea ta, comportamentele tale, ești un Sufletul care vede, simte, iubește și tocmai de aceea se află aici. Ai propriile alegeri. Ai drumul tău.

Fiecare suflet este aici pentru el și apoi pentru tot ce a fost în trecut și ce va urma. Conștientizarea și conectarea sufletului tău la ADEVĂRUL tău , la adevăratul tău EU îți oferă ceea ce se numește – trezire și vindecare.

Toate așa zisele blocaje și probleme din viață noastră, pornesc de la faptul că ne-am deconectat de la Sursa noastră. Fie că îl numești Dumnezeu/Creator/Univers/Spirit, tu faci parte din acesta. Și nu ești o mica picătură din acest vast ocean, ci ai tot acest ocean în tine, în aceasta picătură desprinsă din eternitate.

Toată aceasta călătorie numita viață, este vorba despre întoarcerea ta acasă -in Spirit!

Bun venit în călătoria ta, ce îți va descătușa un potențial pe care nu-l poți aprecia până când nu îl trăiești.
Te-ai săturat să auzi tot timpul să iți schimbi mentalitatea, să-ți depășești trauma, să renunți la convingerile limitative, să fii recunoscătoare pentru tot ceea ce ți se întâmplă și că totul se întâmplă pentru tine și nu împotriva ta.
Ce ar însemna pentru tine să descoperi că puterea de a crea bucurie, de a vindeca suferința și de a avea echilibrul în viața ta, pacea in lume trăiește în interiorul tău?
Cât de diferit ai trăi dacă ai ști să folosești această putere în fiecare zi a vieții tale?
Numeroase experimente revoluționare ne prezintă dovezi spectaculoase despre existența unei rețele de energie care leagă totul în viață și în lumea noastră: Divinitatea – de la vindecarea corpului până la succesul în carieră, de la relațiile intime până la relațiile dintre națiuni.
Tot ceea ce experimentezi în viața ta nu este altceva decât o manifestare în acesta realitate tridimensională a celor mai profunde aspecte ale inconștientului tău.
Spiritualitatea și vindecarea sunt despre întoarcerea la starea ta naturală și despre a te simți în siguranță pentru a manifesta ceea ce iți dorești.
Și pe măsură ce te vindeci, pe măsură ce te simți în siguranță crești, să-ți manifești speranțele, visele și dorințele și în felul acesta iți „ridici” vibrația.
A porni pe calea vindecării este un act profund de curaj. Nu-ți ștergi sau negi experiențele trecute, ci mai degrabă pășești într-un spațiu în care transformarea este posibilă. Sistemul tău nervos a fost modelat de fiecare provocare, eveniment neplăcut din viața ta și fiecare moment de ușurare. A învățat să răspundă, să protejeze, iar uneori, să te păzească cu înverșunare, chiar și atunci când pericolul a trecut.
În această călătorie complexă, există părți din tine care au fost modelate de experiențe specifice iar acestea păstrează amintiri, emoții, reacții, încapsulând momente de durere, frică și chiar rezistență.
Aceste părți, deși aparent izolate, sunt integrate în întreaga ta ființă, nu trebuie alungate, ci înțelese, nu trebuie reduse la tacere, ci auzite.
Ascultandu-le, recunoscandu-le existența, inițiezi un dialog de vindecare.
Corpul tău, de asemenea, este un rezervor de înțelepciune. Își amintește;vorbește. Senzațiile, tremorurile, pulsurile de energie sunt povești ale experiențelor tale trăite. Sunt expresii ale emoțiilor stocate și energiilor care caută eliberarea. Prin acordarea acestor senzații, permitandu-le spațiu să respire, să se miște și să se transforme, facilitezi un proces de eliberare somatică, unde vindecarea nu este doar o realizare cognitivă, ci o experiență corporală.
Poveștile pe care le deții despre tine, despre lumea ta și experiențele tale sunt puternice. Ele iți modelează realitatea. Prin conștientizarea acestor povești, prin examinarea și, atunci când este necesar, rescrierea lor, te angajezi într-un act profund de restructurare cognitivă.
Fiecare moment de conștientizare, înțelegere și transformare dovedește părților tale/sistemului tău nervos că întunericul trecutului nu este o sentință eternă.

Ai uitat de tine oferind iubire celorlalți?

 • Te confrunți cu un sentiment de neîmplinire?
 • Ți-e greu să accepți iubirea celorlalți și să te iubești tu pe tine
 • Sentimentul de vinovăție te urmărește la orice pas?
 • Creezi dependență față de partenerul tău și ajungi să suferi întotdeauna
 • Faci aceleași greșeli în viața ta
 • Simți un gol în tine care nu vrea să dispară
 • Te lași manipulată de ceilalți în ciuda a ceea ce-ți dorești cu adevărat
 • Ai sentimentul că ești greu de iubit sau chiar te întrebi dacă de fapt, ar putea cineva să te iubească?
 • Te îndoiești de tine însuti și te critici tot timpul?
 • Pui nevoile altora înaintea celor proprii, iar nevoile tale nu sunt satisfăcute? Sau de fapt nici nu știi care iți sunt nevoile?
 • Conștientizezi că renunți la puterea ta și îi lași pe ceilalți să iți stabilească identitatea? Simți că sentimentele tale nu contează?
 • Te schimbi continuu pentru a mulțumi pe ceilalți?
 • Îndepărtezi oamenii, chiar și pe cei buni?
 • Te simți deprimată, anxioasă, neputincioasă sau dezamăgită?
 • Te-ai simțit respinsă de către partenerul tău

 • Te simți adesea singură, neliniștită, neînțeleasă

 • iți lipsește motivația, iubirea, aprecierea
 • Iți este foarte greu să funcționezi singură iar singurătatea te înspăimântă

 • Preferi să faci compromisuri de teamanu rămâi singură și nu poți schimba acest lucru de una singură

 • Te-ai deconectat de tine și dorești să-ți redobândești încrederea în tine, liniștea, echilibrul, iubirea, o gândire constructivă pentru tine
 • Intri în relații sau te căsătorești cu tipul nepotrivit de persoană pentru tine?

 • Simți că vrei să evadezi din viața ta?

 • Simți nevoia de a fi responsabilă pentru toți și de a deține mereu controlul?

 • Faci multe pentru ceilalți și nimic pentru tine? Observi cum te autosabotezi?

Cât mai continui acest război cu tine?

Te-ai oprit vreodată și ți-ai permis să te gândești la lucrurile pe care le dorești cu disperare în viață… doar că să devii trist sau dezamăgit pentru că acele lucruri se simt inaccesibile?

Probabil că ai încercat cărți de auto-ajutorare, diferite forme de terapii, nenumărate ore de meditație, dar simți că esti reținut de o forță invizibilă.

Mi s-a întâmplat și mie și se întâmplă multora dintre noi și, din păcate, majoritatea nu găsesc niciodată „secretul” pentru a trece peste acel sentiment de „blocat”.

Rezultatul este o viață cu care te mulțumești, nu viața pe care o meriți!

Și eu am trecut prin asta...

Și eu mă aflam exact în aceeași situație că și tine în urmă cu câțiva ani, m-am confruntat cu frica de singurătate, frica de a nu face față provocărilor vieții, neputință, nemulțumire, relații disfunctionale, furie și multe alte emoții negative.

 

Până când, am înțeles că toate acestea nu sunt altceva decât manifestări profunde din inconștientul meu ce ies la suprafață în realitatea pe care o aveam – viața mea, în diferite relații, evenimente, simptome în corpul meu fizic și pe care era momentul să le abordez dintr-o altă perspectivă, energie și să ies din postura aceasta de victimă și să-mi asum responsabilitatea pentru tot ceea ce experimentam.

A urmat un proces de căutări și o dorință mare de claritate și vinecare în viața mea începând cu sesiunile de psihoterapie și continuând cu căutarea mea de noi metode cu care să simt că rezonez și schimbările pe care mi le doream, să fie mult mai rapide pentru că nu mai suportam suferința.

M-am întrebat mult timp care este scopul vieții mele. Ce caut eu pe acest pământ?

Ce trebuie să învăț aici? Mi-a luat ani că să ajung să conștientizez că răspunsul la această întrebare este pur și simplu, realizarea de Sine și de Dumnezeu cu ajutorul vocii mele interioare care mă călăuzește pe această cale spirituală.

Asta înseamnă, să învăț să mă iubesc, să iubesc fiecare fațetă a personalității mele și cele ale celorlalți. Să mă opresc din a mă mai judeca și a-i judeca pe ceilalți pentru că altfel, îmi voi manifesta în viață evenimente care mă face să înțeleg în inima mea, prin intermediul propriilor mele experiențe, persoanele sau situațiile pe care le-am judecat.

În felul acesta, mă conectez la Divinul din interiorul ființei mele și astfel pot manifesta în viața mea ceea ce intenționez.

În tot acest proces de căutare și al vindecării mele, am descoperit diferite forme tarapeutice care m-au ajutat și pe care mi-am dorit să le pot oferi mai departe și celorlalți pentru a facilita vindecarea lor.

Astfel, mi-am regăsit propria misiune și am urmat mai multe cursuri și formări în acest sens precum:
Certificare în Hipnoză și Hipnoterapie ( pentru dezvoltare personală; medicală; spirituală )
Certificare de practicant Meditație Ghidată
Certificare în terapie de Regresie în Vieți Anterioare
Certificare în terapia de Regresie în Viața Dincolo de Vieți
Facilitator ThetaHealing ( Baza; Avansat; Digdepeer; Tu și Relația ta de Cuplu )
Curs Consilier pentru Dezvoltare Personală
Curs Formator
Facilitator de Constelații  Sistemice și Constelații Familiale 

Începe acum transformarea și oferă minții, corpului și sufletului deplinul tău potențial.

Nimic nu se va schimba în viața ta dacă nu iți vei asuma responsabilitatea pentru tot ceea ce trăiești chiar în momentul prezent. Deschiderea către noi experiențe te ajută să fii în contact cu intuiția ta.

Alătură-te acestui Program Transformațional Women Divine, și adu transformările pe care le dorești în viața ta - ai toate șansele să reușești (sunt incluse mai multe forme terapeutice în acest proces - Hipnoterapie; Regresii; Terapia Partilor; Constelatiile Sistemice Familiale; Sedona )

Începe vindecarea ta timp de 6 luni de lucru terapeutic la un nivel profund ce-ți permite să accesezi straturi și straturi adânci ale inconștientului tău, cât și energetic, în care vei putea să transformi suferința emoțională pe care o porți și vei putea să renunți la minciuna că destinul tău este să cari povara rănilor emoționale pe parcursul întregii tale vieți!

Accesul în program va fi în
platformă online, va fi un grup de suport atât pe whatsapp cât și în facebooksesiunile de lucru săptămânale și Q&A live pe Zoom ( Luni de la 18:30) unde vei fi alături de oameni minunați cu aceleași intenții ca și tine.

 

Cursul este practic și interactiv ( proces terapeutic ) – întregul proces va fi pe baza propriei experiențe, în baza teoriei.

 Un gram de practică face cât tone de teorie. Experiență, nu doar informații.

O călătorie de la fizic la Spiritual.

Stresul, emoțiile negative, gândirea negativă și traumele sunt piedici pe care trebuie să le depășim că să fim bine cu noi înșine.

Dar acest lucru nu se întâmplă de la sine ci, mai mult ne pierdem Sinele nostru în ego și mecanismele pe care ni le-am creat că să evitam situațiile și relațiile în care ne simțim ciudat și inconfortabil, încercând să evităm durerea.

 

Programează o ședință de consultanță GRATUIT

Iți propun să aflăm împreună care sunt blocajele problemelor tale din această viață, emoțiilor și a gândirii negative și cum poți vindeca aceste aspecte, astfel încât să-ți poți crea viața conform intențiilor tale.

Dacă disprețuiești orice ființă sau lucru creat de Dumnezeu, disprețuiești forța creatoare. Tu ești una dintre aceste creații. Dacă nu ai iubire pentru tine, respect pentru sine, ai abandonat legătura cu divinitatea din interiorul tău.

Toată acea durere și perioadă foarte grea din viața mea, de fapt m-a format și pregătit pentru ceea ce astăzi sunt și la descoperirea scopului meu din această viață. În urma durerii pe care o simțeam și dorința de a schimba ceva în viața mea, am început dezvoltarea mea personală cât și spirituală.

 În urma propriei experiențe și a experienței cu clienții în cabinet, am remarcat că pe măsură ce lucrez mai mult la nivel de Sine ( nu doar asupra credintelor ci și la nivel energetic  ) rezultatele sunt spectaculoase. Am rămas profund uimită de rapiditatea vindecării persoanelor alături de care am lucrat, cu metodele aplicate pentru alinierea între minte-corp-suflet.

În loc să opui rezistentă acestor blocaje și să le percepi că fiind ceva rău care poate nici nu ești dispusă să le accepți, vreau să-ți spun că le poți transforma în puterea ta, resursele de care vei dispune pentru a te ajuta să realizezi orice lucru iți dorești, chiar și ce credeai că e imposibil.

Ce beneficii ai dacă te înscrii în Programul Transformațional Women Divine?

Iată cele mai importante beneficii pe care le ai dacă decizi să intri în Program

Tot ce trebuie să faci este să rezervi o întalnire cu mine pe care ți-o ofer GRATUIT pentru a vedea dacă ți se potrivește acest program transformațional.

Iată ce vom face în fiecare modul al cursului

Vom pătrunde în lumea fascinantă a hipnozei , vom trece dincolo de mituri și vom învăța ce este aceasta, pe ce se bazează, de ce și cum funcționează, modelul mintii folosit in hipnoterapieVei învăța și pune în aplicare:

Ce este programarea mentală

Programarea în timpul copilăriei

Programarea înainte de naștere

Cum ne sabotăm acțiunile și ne
punem singuri limite

Drumul către reprogramarea
mentală

Tehnici de reprogramare mentală

Fiecare posedă deja toate resursele magice, spirituale, energetice și mentale de care are nevoie pentru a reuși în viață – ceea ce pot face eu pentru tine este de a scoate la iveală aceste resurse și capacități, să dobândești PUTEREA DE A TRANSFORMA VIAȚA ÎN MAGIE PURĂ!

Magia nu este altceva decât trezirea conștiinței la toate acele lucruri care sunt ascunse în mod uzual conștientizării. Iar dacă vrei să practici Magia Universului, este necesar ca mai întâi de toate să simți că există ceva dincolo de aparențe și de iluzia pe care noi oamenii o denumim “ realitate”.

Reține că, inclusiv în acest moment iți construiești viitorul…fiecare gând, cât de mic ar fi el, fiecare vorbă și fiecare faptă este o cărămidă virtuală care pune bazele viitorului tău. Dacă mai luam în considerare și repetarea unor gânduri, vorbe și fapte, atunci realizezi cât de importantă este transformarea lor și generarea de cauză pozitive pentru efecte pozitive.

Există aceste Legi Universale după care funcționăm fie că știm, fie că nu știm. Cunoașterea și aplicarea acestora te duce către un spatiu de liniște care este în mintea ta și în corpul tău, faci salturi în conștiință.


Dacă ”ai greșit”, ai fost parte dintr-un plan al inteligenței Universale. Ești acel reprezentant al Universului care a trebuit să aducă echilibrul, lecția, mesajul pentru cealaltă persoană.În esență, orice ai fi făcut sau nu ai făcut, meriți să fii iubit. Ești parte dintr-o matrice perfectă, în care tot ce se întâmplă este spre binele și al tău și al celor pe care îi servești cu ”greșelile” tale.

În realitate nu există mai jos sau mai sus deoarece întreaga viață servește întregului, prin ceea ce este.

Totul revelează miracolul existenței și prin urmare, totul fară nicio excepție, este egal cu orice altceva în virtutea propriei existențe.

Dacă ai fugit o viață de durerea din copilărie…ar fi bine să-ți faci curaj să o privești direct. Numai așa dispare în loc să creeze noi umbre sau chiar monștri. Ea nu a plecat nicăieri, ci stă înăuntru și te sabotează…

Copilul Interior este acea parte a psihismului nostru care găzduiește resursele cele mai prețioase din inocență, creativitate, mirare și miracol. Copilul Interior ne ajută să simțim, pentru prima dată conștient, adevărul nostru personal.

Ne aduce în lumina rațiunii experiența necenzurata, senzațiile vii și percepția emoțiilor care ne încercau atunci camd mama țipa la noi, când tatăl nu ne valida sau când părinții nu reușeau să ne vadă, din lipsă de timp sau disponibilate.Prin conectarea cu Copilul Interior conștientizam cum ne simteam în adâncul inimii atunci și, mai important, ce avem nevoie acum pentru a ne vindeca.

Ce îl influențează pe Copilul Interior?

*Experiențele pe care le-a avut în primii ani de viață; situații pe care nu am știut să le interpretăm și emoțiile negative, pe care le-am absorbit din mediul în care am trăit.
*Modul în care am experimentat iubirea în copilărie modelează modul în care trăim iubirea ca adulți.
*Modul în care am fost hrăniți și îngrijiți în copilărie ne definește capacitatea de a ne deschide spre intimitate dintr-un loc de receptivitate.
*Modul în care ne confruntăm cu eșecul că adulți este influențat de cât de validați sau invalidați ne-am simțit în copilărie.

Toate acestea ne-au modelat personalitatea și comportamentul, generând o serie de mecanisme de apărare care în cele mai multe dintre cazuri, ne-au îndepărtat de harul nostru – de instrumentele creative prin care putem manifesta viața pe care ne-o dorim, dincolo de ce credem că este posibil.

Cum îl vindecăm pe Copilul nostru interior?

ÎI recreăm copilăria.
ÎI remodelăm relația cu paritnii.

Învățam să îi împlinim nevoile emoționale și reconectam cu lumina și creativitatea, bucuria și curajul.

Copilul Interior te ajută să indetifici nevoile pe care trebuie sa le împlinești și emoțiile pe care vrei să le elevezi pentru a accesa vitalitatea și creativitatea care vor aduce împlinirea intențiilor tale.

Integrarea Copilului Interior te ajută să:

 • Exprimi iubirea față de prorpia persoană, iar prin asta te ajută să atragi în viața ta iubire într-un fel care te împlinește
 • Vindeci sentimente de tristețe și singurătate, frică, furie și anxietate
 • Iți înțelegi corect emoțiile și înveți să le integrezi, pentru a găsi resursele și puterea interioară – conectarea cu Sinele.

Când ne conectăm cu Copilul Interior facem primul pas în vindecarea noastră emoțională.

Epigenetica ne arată foarte clar faptul că traumele neprocesate pot fi transmise prin ADN.
Am fost condiționați să credem că suntem separați însă, studiul epigeneticii arată că atât tiparele comportamentale, cât și resursele , energia și traumele neprocesate sunt transferate de-a lungul generațiilor. Acest lucru explică de ce, deși este posibil să fi făcut terapie până acum, există încă unele tipare care persistă.

Celebrul Carl Jung, spunea că ceea ce rămâne în incostient nu se dizolvă, dimpotrivă, reapare la suprafață pe parcursul vieții noastre sub forma de ceea ce noi numim destin sau soartă. Tot ceea ce nu este conștient, va fi trăit că destin. Cu alte cuvinte, este posibil să repetăm tiparele noastre inconștiente până când le aducem în lumina conștiinței.

Prin intermediul propriei noastre mame, ajung la noi, aspecte ale acelor metode de creștere a copiilor folosite de bunica noastră. Traumele pe care bunica le-a îndurat, durerile și tristețile ei, greutățile ei din copilărie sau din relația cu bunicul, pierderea celor pe care i-a iubit și care au murit prea devreme – toate s-au transpus într-un anumit grad în felul în care a crescut-o pe mama. Daca privim și mai în urmă cu o generație, acealasi lucru este probabil adevărat și despre felul în care a fost crescută bunica. Nu doar ceea ce moștenim de la părinții noștri, ci și felul în care ei au fost crescuți ne influențează felul în care ne raportam la un partener, felul în care ne raportam la noi înșine și felul în care ne creștem copii.

Din momentul concepției, experiența trăită în pântecul matern ne modelează creierul și pune bazele personalității, temperamentului afectiv și capacității de gândire.

Când mama poartă o traumă moștenită sau a suferit o ruptură a legăturii sale cu propria mama, acest lucru poate afecta legătură tandră pe care o formează cu noi, iar acea legătură se poate rupe.

Aceasta poate exercita o puternică influență asupra noastră, lasandu-și amprenta asupra întregului sistem familial timp de mai multe generații. Aceste amprente devin apoi tiparele familiale pe baza cărora membrii familiei repetă în mod inconștient suferințele din trecut.

Suntem un produs al familiilor noastre. Avem genele lor și din loialitate și iubire profundă ne asumăm adesea inconștient poveri nerezolvate ale strămoșilor și tensiuni care nu ne aparțin, dar care ne limitează din a ne accesa potențialul nostru suprem- Sinele.

Te voi ghida să transformi toate aceste legături de suferință în legături de Iubire, să trăiești în prezent, singurul „loc” din care poți acționa conștient, unde poți trăi și pentru tine, și pentru cei dragi, singurul loc unde cu toții puteți înflori. Integrarea acestor tipare disfunctionale este responsabilitatea ta și astfel, nu le vei transmite mai departe copiilor tăi.

Vei putea simți și experimenta ceea ce se întâmplă în acest proces dincolo de alte scrieri și dovezi ce susțin veridicitatea informațiilor accesate în timpul regresiilor în vieți anterioare.

Terapia prin regresie în vieți anterioare ( paralele ) se bazează pe conceptul că sufletul/conștiința supraviețuiește morții fizice și că procesul de evoluție al acestuia se desfășoară pe parcursul mai multor vieți, iar experiențele pe care le avem în viețile respective se influențează una pe cealaltă.

Prin acest proces de regresie ai ocazia sa te confrunti cu temerile tale, sa intelegi cum a aparut trauma , sa privesti situatia dintr-o perspectiva mai inalta/pozitiva, sa te eliberezi de sentimentele si convingerile negative rezultate din acea trauma si sa le inlocuieste cu unele pozitive si benefice pentru tine. Iti schimbi percepția, implicit emotia si astfel iti vei schimba si viitorul. Poti accesa alte posibilitati/variante ale viitorului tau, intr-o energie mult mai inalta vibrational ( pentru ca energia acelei traume a fost transformata in energie pura pozitiva )

Recunoașterea esenței de bază sau a Sinelui, în interiorul fiecăruia, așa cum este descris de tradițiile ezoterice.

Aici este momentul când pătrundem mai profund de la fizic la Spiritual, de la văzut la nevăzut, de la Suflet la Spirit!

Drumul către trezirea spirituală nu este o spălătorie auto. Nu poți sta pe bancheta din spate că un pasager. TU ești esențial în procesul de transformare. Nu e de ajuns să intri în contact cu înțelepciunea și cunoasterea – contează ce alegi să faci cu ele.

Disponibilitatea de a face alegeri care iți transformă revelațiile în acțiune.

Indiferent de condiția ta spirituală și de poziția pe care o ai în Univers, alegerea ta este mereu aceeași: să iți extinzi conștientizarea sau să o contracți.

Energie de îmbunatățire a vieții = expansiune
Energia de diminuare a vieții = contracție

Fiecare experiență pe care o ai fie te face să te extinzi, fie să te contracți.
Fiecare gând pe care îl ai fie te face să te extinzi, fie să te contracți.
Fiecare relație, conversație sau interacțiune cu o altă persoană fie te face să te extinzi, fie să te contracți.
Tot ceea ce vezi, citești sau simți creează fie o vibrație de îmbunatățire a vieții, fie una de diminuare a acesteia.

Vei restabili legătura cu sufletul tău, cu Sinele tău mai înalt și cu întreaga Sursă a Vieții, cu Energia Infinită, Creatoare a Tot Ceea ce Este , dobândind astfel un sens mult mai clar al propriei vieți și o înțelegere mai profundă a existentei umane.
Din această energie poți să manifești toate intențiile tale.

Spiritul nostru tânjeşte să fie liber, să se exprime, să fie din nou viu, să se manifeste în lume în modul în care i-a fost menit să o facă.
Şi totuşi, în mod ironic, noi opunem întotdeauna rezistenţă faţă de ceea ce este mai adevărat în noi. Atunci când avem încredere în acest proces de transformare şi ne dedicăm lui, natura noastră realăiese la suprafaţă.
Vom găsi atunci adevărata integritate, iubire, autenticitate, creativitate, înţelegere, ghidare, fericire, putere şi seninătate – toate calităţile pe care i le cerem în van personalităţii noastre.

Vei primi bonus din partea mea,

Pe lângă ceea ce ți-am prezentat mai sus, iți voi oferi și Bonusuri folositoare pentru evoluția ta
Bonus - Mentorat constant

sesiune de suport săptămânală - valoare nelimitată

Bonus - Cărți

bibliografie, documentare

Bonus - Sesiuni de Regresii

Sesiune de Regresie în pântecul mamei Sesiune de Regresie în Vieți Anterioare

Programează o ședință de consultanță GRATUIT

Primește banii înapoi dacă nu ești mulțumită

Pentru a-ți aduce mai multă liniște și siguranță în ceea ce privește investiția ta, iți pun la dispoziție o super Garanție: timp de 10 zile iți poți cere banii înapoi.

Ai astfel timp să iți dai seama dacă ceea ce fac, dacă aceasta formă de terapie ți se potrivește. În caz contrar, iți returnez banii.

Ai atât de multe de pierdut dacă nu iți dai voie să vezi că și tu ai puterea de a-ți transforma viața și aștepti din exterior vindecarea și cineva să-ți schimbe viața.

 • Te vei limita mereu pentru că nu ai încredere că vei reuși
 • Vei trăi fară să-ți folosești întregul tău potențial
 • Nu iți vei recupera niciodată încrederea și iubirea de sine
 • Vei intra mereu în relații de cuplu „toxice”
 • Relațiile cu familia vor fi mereu dificile și nu te vor împlini
 • Nu vei reuși să iți găsești echilibrul interior
 • Nu vei descoperi cine ești cu adevărat
 • Vei lasă întotdeauna ego-ul să pună stăpânire pe gândurile și implicit acțiunile tale
 • Vei rămâne victimă a relațiilor, circumstanțelor din viața ta
 • Nu vei reuși să depășești matricea în care ne aflam, mergând către adevărul suprem 

Schimbă toate aceste lucruri în cadrul acestui program de vindecare emoțională profundă – WOMEN DIVINE!

Înscrie-te acum și regăsește-te pe tine, dizolvând sentimentul de neîmplinire.

Meriti o viață fară piedici, blocaje sau traume, de care să te bucuri din plin și să-ți cunoști adevăratul tău potențial!

Care sunt schimbările pe care le vei vedea în viața ta

Cere călăuzire și sprijin și renunță la tot ce înseamnă voință personală prin devoțiune.

Contact

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit pe această pagină, te invităm să ne contactezi, o să te ajutăm cu mare placere.

×
×

Cart