Workshop Experential Regresii în Vieți Anterioare Online

Sâmbăta 28 Octombrie 2023 începând cu ora 18:00, ora României

Dintr-o perspectivă mistică, încarnarea în corp oferă putere transformațională: și anume puterea sufletului de a progresa, de a crește.
Sufletul este o potențialitate – o inteligență care este descărcată în viață.
Corpul fizic este recipientul sufletului pentru energia de bază și vas prin care lumina sau inteligența sa poate fi canalizată și dezvoltat; este atât condensator, cât și conductor.

Prin încarnare ajungem să fim înrădăcinați într-o viață umană și în povestea sa — deși povestea pe care suntem aici pentru a o transforma nu este doar a noastră, ci povestea umană colectivă și, în cele din urmă, a vieții în totalitate.

Mulți oameni nu știu ce-i hipnoza și ce se întâmplă atunci când o persoană este într-o stare hipnotică, dar, de fapt, nu e nici un mister. Hipnoza este o stare de concentrare intensă pe care o trăim mulți dintre noi, în fiecare zi.

Când eșți relaxat și te concentrezi atât de intens, încât nu te mai distrag zgomotele din exterior sau alți stimuli, te afli într-o stare de ușoară hipnoză. Hipnoza este, de fapt, un gen de auto-hipnoză, prin faptul că tu, pacientul, controlezi procesul. Terapeutul este doar un ghid. Cei mai mulți dintre noi trăim în stări hipnotice în fiecare zi – când suntem absorbiți de o carte, de un film bun, când conducem fară să știm când am ajuns, ori de cateori suntem pe „pilot automat”.

Un obiectiv al hipnozei este să accesăm subconștientul, partea din mintea noastră care se află sub nivelul conștient obișnuit, dincolo de multitudinea de gânduri, sentimente, stimuli și alte lucruri. Subconștientul funcționează la un nivel mai profund decât cel obișnuit de conștiență, nefiind restricționat de limitele de logică, spatiu și timp, impuse de noi. Își poate aminti totul din orice timp.

Când eșți hipnotizat nu este adormit. Conștientul tău știe permanent ce se întâmplă cât timp eșți hipnotizat, dar mintea conștienta o reducem la tăcere, vă fi că un observator. Nu intri într-o mașînă a timpului și te trezeșți brusc într-un alt loc și alt timp, fară să fii conștient de prezent. ( excepția fiind în momentul în care persoana poate face channeling, însă acest subiect îl dezbatem într-o alta dată ).

Conectarea este diferită pentru fiecare în parte, unii observa trecutul că și cum ar fi un film, văd o înșiruire a evenimentelor extraordinară, alții simt mai intens totul și manifestă mai multe reacțîi emoționale, alții doar știu ce se întâmplă sau le vin răspunsuri în „mintea lor”, uneori reacția predomină de a auzi sau chiar a mirosi, iar ulterior iți vei aminti tot ceea ce ai experimentat în ședința de hipnoză.

Terapia prin regresie este actul mental de întoarcere la o perioada din trecut, oricare ar fi aceasta pentru a accesa amintiri care este posibil să influențeze în continuare „negativ” viața actuală a unei persoane, și care sunt probabil sursa principală a simptomelor persoanei în cauza. Terapia prin regresie realizată de un terapeut cu experiență îl duce mai întâi pe client într-o stare hipnotică și apoi, îi oferă clientului instrumentele pentru a pune în lumină un incident că acesta.

Hipnoza în combinație cu terapia prin regresie accesează subconștientul mai profund, dezvoltă o stare mai profundă de asocieri, accesând zone de stocare a amintirilor invizibile mințîi conștiente, terapia prin hipnoză regresivă oferă multor clienți rezultate mai profunde și mult mai rapide.

Toți oamenii au aceasta abilitate, dar depinde de cât de mult își doresc să vădă dincolo de această lume materială. Fizica cuantică demonstrează că toate obiectele fizice, inclusiv corpul nostru fizic ( material ), sunt de fapt energie vibrationala și că suntem cu toțîi interconectați în oceanul infinit de energie care există nu numai în jurul nostru, dar și înlăuntrul nostru.
Noi, ca și suflete, ca și conștiințe dotate cu câmpuri energetice, suntem parte integrată din acest ocean energetic, informațional, inteligent care este descris în literatură folosind diferite nume: câmp unificat de conștiință, câmp cuantic, câmp eteric, matrice energetică, matrice divină, mintea lui Dumnezeu și așa mai departe.

Însă, experiență personală te ajută să percepi, să simți și să faci un salt în conștiință, pe când poveștile și cuvintele pe care le auzi de la alțîi iți dau posibilitatea doar să-ți imaginezi ceea ce încearcă ei să-ți descrie.

Aadar, pentru că te-ai familiarizat cu mai multe detalii privind regresia în vieți anterioare te invit la un workshop de Regresii în Vieți Anterioare, astfel îmi oferi privilegiu de a fi martoră la integrarea acelor aspecte pe care dorești din viața ta, la deschiderea aripilor tale.
Tu nu ai un suflet. Tu eșți un suflet care are un corp fizic, ești mai mult decât crezi tu.

Vă invităm să participați la Workshopul Experential de Regresii în Vieți Anterioare susținut de Hipnoterapeut Ioana Șerban live pe Zoom.(cei care nu aveți zoom trebuie să-l descărcați de pe internet – gratuit ).

Participanții vor fi ghidați o dată în regresii în vieți anterioare pentru identificarea surselor problemelor cu care se confruntă fie ele emoționale , fiziologice sau de viață, schimbandu-și astfel perspectiva și convingerile, proces care duce la transformările dorite.

Sâmbăta, 28 Octombrie 2023  începând cu ora 18:00 ora României, live prin Zoom.

Că pregătire pentru workshop, vă sugeram să aveți caști audio, să vă poziționați pe o canapea sau pe un pat pentru a vă putea întinde confortabil și să aveți o pătură sau cu ce vă înveli pentru a nu vi se face frig în timpul regresiei. De asemenea, să îndepărtați sursele de zgomot din camera iar lumina să nu fie foarte puternică pentru a nu vă deranja. Puteți folosi o mască pentru dormit de ochi. Telefonul vi-l puteți pune pe opțiunea “nu deranjați” din setări.

Daca nu ați mai făcut regresii în vieți anterioare, puteți să vă pregătiți pentru workshop meditând cu ședința de hipnoterapie de mai jos pe care s-o ascultați seara când mergeți la culcare. Puteți adormi cu ea, ascultați-o doar atunci când puteți să vă închideți ochii și să vă relaxați, cât și să ascultați următorul material unde explic Ce este Regresia?

Link-urile mai jos!

Dacă te înscrii până pe data de 24.10 – beneficiezi de un preț special de doar 70 Euro.